Fokus på rationel produktion og optimal kvalitet

Hos Jan Bach Maskinfabrik arbejder vi fokuseret, omhyggeligt og effektivt med alle opgaver. Vi har dygtige medarbejdere, der skaber de rigtige og bedste løsninger. Vores toptunede produktion, hvor strømlinet logistik, fleksibilitet og omhyggelig udførsel altid sikrer høj kvalitet og sikker levering.

100% Dansk sparring og produktion af alle emner

Vi producerer alle dele i Danmark og ser det som den vigtigste opgave at føre dit projekt sikkert igennem alle faser – fra prototyper til effektiv serieproduktion med den dokumenterede kvalitet du ønsker. Vi har mere end 30 års erfaring med danskproducerede løsninger til vores kunder.

CNC og robotstyret højteknologisk miljø

Hos Jan Bach Maskinfabrik prioriterer vi et højteknologisk miljø med CNC og robotstyret produktion. Det styrker vores fleksibilitet og effektivitet i fremstillingen af komplekse komponenter samt produktion af store serier. Ligesom det er med til at sikre kvaliteten i opgaven og konkurrencedygtige priser.

Kvalitetssikring i temperaturstyret miljø

I vort temperaturstyrede målerum står vore kvalitetsteknikere klar at sikre det ønskede kvalitetsniveau og dokumentation overholdes. Vort kalibrerede måleudstyr og CNC-styrede målemaskine er en naturlig del af vores hverdag og en garanti for at dit produkt bliver netop som du ønsker.
Mountain View

Prototyper

Vi har rigtig gode erfaringer med at rådgive og arbejde tæt sammen tidligt i udviklingsfasen…
Mountain View

Seriefremstilling

Vi producerer kvalitetskomponenter døgnet rundt på højeffektive robotceller...
Mountain View

Komplette leverancer

Vi varetager styringen af færdigmontage, test og tilhørende underproduktioner, så du modtager en færdig monteret enhed…